Ik werk vanuit de overtuiging dat je het best ontwikkeld vanuit plezier. Met meer dan 30 jaar ervaring in het begeleiden van mensen onderweg om hun droom te realiseren, zoek ik altijd naar de eigenschappen die een acteur uniek maken. Leren acteren is een zoektocht naar eigenheid en durf. Leren kijken naar jezelf zoals een publiek dat zou doen maakt je tot een bewuste speler. Om tot spel te komen werk ik graag vanuit beweging en muziek. De veiligheid van muziek geeft vrijheid om te bewegen en vanuit daar te ontdekken wat spel natuurlijk, mooi en geloofwaardig maakt. Mijn passie is muziektheater in het algemeen en musical specifiek. Ik ben altijd actief in het theater. Geef les, regisseer en begeleid amateurs, profs en semi-profs. Schrijf en bewerk theater producties. Heb een aantal jaren een theaterwerkplaats gehad, programmering van een filmhuis gedaan. Als trainer en acteur gewerkt. Kortom, als er theater bij komt kijken voel ik me in mijn element.